Jeg hedder Dea Skaarenborg

Jeg er et menneske, som altid har gjort mit bedste for at være noget for andre. Samtidig har jeg gjort mig umage i, at blive dygtig til alt jeg kastede mig ud i. Begge dele har af flere omgange resulteret i, at jeg brændte ud, fik stress og følte at mit selvværd var kørt helt over. Da jeg begyndte at arbejde med mig selv, opdagede jeg, at den indre ild jeg så ofte har mærket, ikke bare var noget jeg skulle undertrykke. Jeg opdagede, at jeg har holdt mig lille for at passe ind. At jeg har ladet mig begrænse af alle andres meninger om, hvad man som menneske, kvinde, mor, og medarbejder kan. Jeg har pleaset og ikke været autentisk.

Heldigvis blev en opsigelse fra en stresset arbejdsplads starten på min vej hjem til mig selv!
Jeg fik tid til at uddanne mig til coach, lære mig selv og mine begrænsende overbevisninger at kende, mine styrker og potentialer. Jeg lærte, at jeg trives aller bedst, når jeg støtter andre i deres selvudvikling og rejse hjem til dem selv. Det er hér min passion og power skinner igennem. Her min energi er på sit højeste. Og det er dét jeg vil støtte dig i; at finde ind til din højeste energi, der hvor du kan være hele dig, for det fortjener du!

Er du klar til en uforpligtende og afklarende samtale om et coachingforløb ved mig, så kontakt mig herunder.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Varme og lysende hilsner,

Dea

Et billede af Dea Skaarenborg på en stol. Hun laver coaching i Horsens, Skanderborg og Århus.

Min mission som din coach

 

Jeg vil passioneret støtte dig i at opnå de mål du ønsker at arbejde med, hvad end de måtte være. Jeg fokuserer på hele dig.
For du fortjener at:

»Lade dit indre lys skinne stærkt
»Føle at du kan være hele dig
»Leve dit liv i trivsel og balance
»Have energi til alt du drømmer om at opnå
»Have et højt selvværd og bevidsthed
»Ikke lade dig begrænse
»Kende dine potentialer
»Træffe selvkærlige beslutninger

Ønsker du at leve et liv i højere bevidsthed og med større autenticitet, samt lære dine behov at kende, så vil jeg elske at støtte dig. Når du lever et mere autentisk liv, lever du et mere lykkeligt liv.

Personlige kvaliteter

 

Mit ønske om at leve et autentisk liv betyder meget for mig, og jeg øver mig i det hver dag. Derfor ser jeg disse kvaliteter som mine største styrker:

»Jeg er nysgerrig og rummelig
»Jeg har et positivt syn på livet
»Jeg er åben for nye ting og udvikling
»Jeg er omsorgsfuld
»Jeg er ærlig

Min livserfaring har lært mig, at jeg trives bedst når jeg selv er i udvikling, prøver nye ting og møder verden med et positivt og åbent sind. Jeg oplever også op og nedture, men har med alderen erfaret, at det er en naturlig del af livet, og at jeg altid kommer ovenpå igen, når jeg ikke lader begrænsninger holde mig lille. Udfordringer giver ny læring og indsigt.

Tidligere erhvervserfaring

 

Jeg er certificeret Life & Business Coach ved Sofia Manning, og har inden da arbejdet mange år i den finansielle sektor og i ejendomsmæglerbranchen bl.a. med:

»Service
»Salg
»HR
»Ledelse

Ens for alle arbejdsområder er, at jeg altid har været passioneret omkring relationen til andre mennesker.

Jeg er god til at skabe et tillidsfuldt rum med alle jeg taler med, og har en åben, varm og kærlig måde at møde mennesker på.
Jeg er ærlig og taler dig ikke efter munden.